fbpx

Brotac Back 2 Beginning sau BB2B, așa cum este denumit programul, a fost creat exclusiv în România, de catre specialistul și fondatorul clinicilor Brotac Medical Group, Dr. Cornel Brotac.

Programul Brotac Back to Beginning,  își dorește să purifice organismul uman pe toate planurile – CORP – MINTE – SPIRIT și se adresează tuturor persoanelor, fie că vorbim despre cei perfect sănătoși, fie că ne gândim la cei care au deja un diagnostic.

Scopul acestui program este să ne îndepărteze de acest proces de dezumanizare și să ne apropie mai mult de valorile simple ale vieții. Foarte important este faptul ca pacienții care sunt înscriși în acest program vor fi nevoiți să renunțe la telefon mobil, atunci când sunt în clinică. Își primesc device-ul la plecare, însă la venire sunt obligați să-l predea.

Boala fizică este strigătul de ajutor al sufletului”, spune specialistul nostru, Dr. Cornel Brotac.

Prin acest program ne dorim tratarea individului ca un întreg, prima etapă fiind evaluarea sa la nivel fizic, psihologic și nutritiv. Fiecare pacient va fi tratat individual, în cele 40 de ședințe de terapie fizică, iar programul se întinde pe o durată de 60 de zile.

Vorbim de evaluare pe toate planurile, vorbim despre Terapie Ericksoniană, despre terapie fizică, despre un nou stil de viață care ne va ajuta să ne detașăm de lucrurile materiale, apropiindu-ne mai mult de baza noastră.

În ceea ce privește nutriția, vorbim despre un plan nutritiv, individual, care se bazează pe produse homeopate, organice, fără componenți chimici. Meniul va cuprinde produse vegane sau raw vegan, dar și meniuri proteice pentru sportivi sau acei pacienți care se pretează unui astfel de stil de viață.

În plus, în cadrul celor 60 de zile de program, pacienții pot participa la seminarii și traininguri care-i vor ajuta să-și mențină stilul de viață chiar și după terminarea perioadei de tratament.