fbpx
Recuperare Medicala

Recuperare Medicala

“Recuperarea Medicala este o specialitate medicala clinică independenta responsabila de prevenirea, diagnosticarea, tratarea si managementul reabilitarii persoanelor cu afecțiuni dizabilitante si comorbiditati la toate varstele”.

Clinica Brotac

Utilata modern si dotata cu aparatura de ultima generatie

Impreuna cu personalul nostru medical tratam urmatoarele tipuri de afectiuni: entorse, luxatii, contuzii, artroze coxartroze, gonartroze, spondiloze, nevralgii, nevrite, discopateii la anumite nivele ale coloanei vertrebale.

Brotac Medical Center va ajuta sa faceti recuperare medicala / reabilitare medicala pentru o gama vasta de afectiuni precum: afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice/neurochirurgicale, afectiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenti, pentru afectiuni reumatismale, evaluarea mobilitatii articulare, evaluarea fortei musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afectiuni ortopedico-traumatice, mobilizare.
In urma evaluarii care presupune bilant antropometric, bilant articular, bilant muscular, consultatie, se intocmeste un plan de recuperare.

Servicii de specialitate

Printre serviciile de specialitate ale Brotac Medical Center mai efectuam si bai cu namol, impachetari cu namol, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie.

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara.

Fizioterapia sau electroterapie ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.

Kinetoterapie adulti si varstnici
Kinetoterapie bebelusi si copii

Masajul este o terapie manuala realizata prin manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si tesutului conjuctiv.

Galvanizare
Ionizare
Bai galvanice
Ultrasunete
Unde scurte
Curentul tens
Curent trabert
Curent diadinamic
Curenti interferentiali
Magnetoterapie
Laserterapie
Aplicatii de parafina
Drenaj limfatic
Masaj terapeutic copii/adulti
Masaj zonal (facial-FTOP, cervical-umeri, brat-umar, mana- antebrat, coapsa-sold,genunchi-coapsa, picior-gamba)
Masaj segmentar (m. inf., m. sup., CDL)
Masaj anticelulitic
Masaj general restrans
Masaj general extins
Ventuze terapeutice

Programeaza-te !

Brotac Medical Center  – Bucuresti, Str. Turturelelor 11A, sector 3

Brotac Medical Exclusive – Bucuresti, Sos. Nordului 98L, sector 1

Brotac Medical Oltenita – Oltenita, Str. Tineretului 136A

Programare Online

Un reprezentant Brotac va v-a contacta in max. 24h

Alte servicii Brotac Medical Center

Toate punctele de lucru Brotac Medical Center va ofera specializari si servicii de cea mai buna calitate. Echipa noastra este formata din medici atestati, cu o experienta vasta care sunt alaturi de Dumneavoastra, gata sa rezolve orice problema cu usurinta.

    • Recuperare Medicala

      Recuperare Medicala

      “Recuperarea Medicala este o specialitate medicala clinică independenta responsabila de prevenirea, diagnosticarea, tratarea si managementul reabilitarii persoanelor cu afecțiuni dizabilitante si comorbiditati la toate varstele”.

    • Medicina muncii