Program Callcenter : Luni Vineri - 8:00 am 20:00 pm
  Contact : 021-9406

TERMENI ŞI CONDIŢII

Clinica BROTAC MEDICAL CENTER respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor nostri. In aceasta pagina de “Politica de confidentialitate” se specifica ce tip de informatii sunt colectate si cum sunt ele folosite. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea integrala a acestor reguli. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.
Date cu caracter personal
Clinica BROTAC MEDICAL CENTER specifica locurile in care datele cu caracter personal va sunt cerute.
Clinica BROTAC MEDICAL CENTER stocheaza datele cu caracter personal pe care le introduceti in formularul de abonare la newsletter. Datele personale solicitate sunt folosite pentru a putea asigura o buna functionare a serviciului la care va abonati, precum si pentru informarea despre serviciile noastre, comunicarea campaniilor de marketing, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor, etc. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor nostri, sau alt tip de statistici si studii de piata. Pentru a putea analiza mai bine cum newsletter-ele trimise sunt folosite, informatii suplimentare sunt stocate pentru fiecare newsletter trimis. Aceste date sunt asociate cu „contul” dumneavoastra de abonat, in vederea oferirii de reduceri si beneficii, dar si in scopuri statistice. Aceste date pot include, printre altele, data abonarii si a dezabonarii la newsletter, data deschiderii unui mesaj personalizat, data la care un link din mesajul personalizat este apasat, numele, adresa, numar de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele Clinica BROTAC MEDICAL CENTER, adresa IP de la care actiunea a fost intreprinsa. Datele sunt stocate, prelucrate si transmise de catre Clinica BROTAC MEDICAL CENTER cu respectarea legislatiei aplicabile cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal.

Confidentialitatea datelor personale
Clinica BROTAC MEDICAL CENTER garanteaza ca datele Dvs. cu caracter personal nu vor fi inchiriate, instrainate sau vandute unor terti fara acordul Dumneavoastra prealabil. Totusi, Clinica BROTAC MEDICAL CENTER poate furniza datele Dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii contractuale, cum ar fi furnizori de marketing si alte servicii, asiguratori, etc., dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Clinica BROTAC MEDICAL CENTER nu va transfera informatiile mai sus mentionate in afara tarii.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, societatile functionand sub denumirea comerciala Clinica BROTAC MEDICAL CENTER fiind inregistrate ca operatori de date cu caracter personal, conform legii.
De asemenea, va reamintim ca drepturile Dumneavoastra, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sunt: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe care s-o depuneti la sediul central administrativ al Clinica BROTAC MEDICAL CENTER din Bucuresti, str. Florin Ciungan, nr. 9, bl. 64, sc. 1, et. 4, ap. 24, sector 3, de unde va fi transmisa administratorului de baza de date din cadrul companiei, urmand sa primiti un raspuns scris in termenul prevazut de lege.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001:
– BROTAC MEDICAL CENTER SRL
Securitatea datelor personale
Furnizorul foloseste pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele proprii sau ale partenerilor nostri. Pentru a preveni pierderea acidentala a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create si pastrate securizat pentru minim 6 luni. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.
Modulul de vizualizare analize online
Autentificarea in modulul de vizualizare rezultate analize online se face in baza codului web si a codului de proba. Pentru a va proteja secretul datelor, va recomandam sa nu folositi statii publice (nesecurizate) de lucru sau statii cu acces multiplu.
Orice modificari vor fi aduse Politicii de confidentialitate vor fi publicate pe site-ul Clinica BROTAC MEDICAL CENTER astfel incat sa ramaneti tot timpul informat cu privire la modalitatea in care folosim datele Dumneavoastra cu caracter personal. Prin continuarea utilizarii site-ului dupa intervenirea oricarei modificari consideram ca sunteti de acord cu aceste modificari.

Comments are closed.