Program Callcenter : Luni Vineri - 8:00 am 20:00 pm
  Contact : 021-9406

Recuperare Medicala

reabilitare medicala

Recuperarea Medicala (actualmente numita Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie , respectiv Balneofizioterapie) este o specialitate medicala clinică independenta responsabila de prevenirea, diagnosticarea, tratarea si managementul reabilitarii persoanelor cu afecțiuni dizabilitante si comorbiditati la toate varstele”.

 

Dr. Iordache Liviu Constantin
Medic Primar Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie


Brotac Medical Center este utilat modern si dotat cu aparatura de ultima generatie, iar impreuna cu personalul nostru medical tratam urmatoarele tipuri de afectiuni: entorse, luxatii, contuzii, artroze coxartroze, gonartroze, spondiloze, nevralgii, nevrite, discopateii la anumite nivele ale coloanei vertrebale.

Brotac Medical Center va ajuta sa faceti recuperare medicala / reabilitare medicala pentru o gama vasta de afectiuni precum: afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice/neurochirurgicale, afectiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenti, pentru afectiuni reumatismale, evaluarea mobilitatii articulare, evaluarea fortei musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afectiuni ortopedico-traumatice, mobilizare.
In urma evaluarii care presupune bilant antropometric, bilant articular, bilant muscular, consultatie, se intocmeste un plan de recuperare.

Printre serviciile de specialitate ale Brotac Medical Center mai efectuam si bai cu namol, impachetari cu namol, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie.

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara.

Kinetoterapie

Kinetoterapie adulti si varstnici
Kinetoterapie bebelusi si copii


Fizioterapia sau electroterapie ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.

Fizioterapie

Galvanizare
Ionizare
Bai galvanice
Ultrasunete
Unde scurte
Curentul tens
Curent trabert
Curent diadinamic
Curenti interferentiali
Magnetoterapie
Laserterapie
Aplicatii de parafina
Drenaj limfatic


Masajul este o terapie manuala realizata prin manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si tesutului conjuctiv.

Masaj

Masaj terapeutic copii/adulti
Masaj zonal (facial-FTOP, cervical-umeri, brat-umar, mana- antebrat, coapsa-sold,genunchi-coapsa, picior-gamba)
Masaj segmentar (m. inf., m. sup., CDL)
Masaj anticelulitic
Masaj general restrans
Masaj general extins
Ventuze terapeutice
 

 

 

 

 

 

 

Info: Asiguratii Allianz-Tiriac si Uniqa beneficiaza de servicii medicale decontate in cadrul Clinicii Brotac Medical Center.

Comments are closed.