Program Callcenter : Luni Vineri - 8:00 am 20:00 pm
  Contact : 021-9406

Medicina Muncii

medicina muncii

Sanatate a fost definita ca “o stare de sănătate fizică, mentală și bunăstarea socială și nu doar absența bolii sau a infirmității.”

 

Mariana Bujor

Director Departament Medicina Muncii


Pachetul de servicii Brotac Medical Center poate fi adaptat necesitatilor firmei dumneavoastra in functie de specificul muncii desfasurate in unitatea dvs (analize medicale – investigatii paraclinice si imagistice, examinari psihiatrice, examen ORL, oftalmologic, neurologic, ginecologic, cardiologic etc.)

Investigatii

Vizitarea locurilor de munca si aprecierea obiectiva a conditiei de munca
Evaluarea starii de sanatate a angajatilor
Examen medical la angajare
Examen medical de adaptare
Examen medical periodic
Examen medical la reluarea muncii
Examen medical de bilant la incetarea activitatii
Asistenta medicala la locul de munca
Consiliere in determinarea riscurilor profesionale


Supravegherea starii de sanatate a angajatilor concordant cu particularitatile expunerii la factori de risc, evaluarea riscurilor privind bolile profesionale si bolile legate de profesiune.

In urma examenului clinic general si a investigatiilor complementare specifice fiecarui loc de munca se intocmeste dosarul medical si se elibereaza fisa de aptitudine .

Recomandari privind organizarea muncii, amenajarea ergonomica a locului de munca, utilizarea in conditii de securitatea substantelor folosite in procesul muncii, precum si repartizarea sarcinilor de munca, tinind seama de capacitatea si aptitudinile angajatilor de a le executa.

 

 

 

 

 

Info: Asiguratii Allianz-Tiriac si Uniqa beneficiaza de servicii medicale decontate in cadrul Clinicii Brotac Medical Center.

Comments are closed.