fbpx

Terapia cu OZONE reprezinta un tratament revolutionar cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile.

Principalele efecte benefice ale ozonului sunt intensificarea circulației sangvine și eliminarea rezidurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință; oxigenarea țesuturilor inflamate și dureroase; blocarea secreției substanțelor care autoîntrețin inflamația și durere; stimularea mecanismelor reparatorii în organism; acțiune miorelaxantă și prin aceasta creșterea mobilității articulare și ameliorarea funcției acestora.

Ozonoterapia este aplicată cu succes în traumatologia sportivă și în tratamentul oricărui sindrom dureros deoarece ţesut vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen şi ozon, ţesutului i se oferă, la nivel celular necesarul pentru refacere şi revenire la normalitate.

În tratarea afectiunilor reumatice, sunt folosite principalele proprietăţi ale ozonului: antiviral, antiinflamator şi imunomodulator, cu alte cuvinte regenerează și echilibrează organele şi sistemul de organe, din interior spre exterior.

Ozonoterapia este aplicată cu succes în tratarea artrozelor (coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulaţiilor mici), discopatiilor, herniei de disc, afecţiunilor inflamatorii ale articulaţiilor, contracturilor musculare etc.

  • HEMOTRANSFUZIA presupune prelevarea unei cantitati de sange venos – 250ml, acesta este combinat cu o cantitate de ozone hiperbaric care poate varia de la 2 micrograme la 20 micrograme / ml. Procedura este nedureroasa si nu preupune nici un isc pentru pacient. Este recomandata in afectiuni hepatice, cardiovasculare, boli autoimmune, ca tratament anti-aging, antiseptic si multe alte afectiuni.

Este recomandata in afectiuni hepatice, cardiovasculare, boli autoimmune si ca tratament anti-aging.

  • TRATAMENT AUTOIMUN  – acest tratament inovativ, conceput de Dr. Cornel Brotac, pe baza de feromoni proprii împreună cu celelalte componente, sub acțiunea directa a ozonului, activează sistemul imunitar modificand lantul ADN, astfel, anticorpii reușesc să neutralizeze alergiile, bacteriile, chiar și cele mai rebele infecții. În acest mod, îl ajută să lupte mai ușor cu boala.

Programeaza o intalnire 0733 407 407

Sau trimite un email

Un reprezentant Brotac va v-a contact in max. 24h

Alte servicii Brotac Medical Exclusive

Brotac Medical Exclusive va ofera specializari si servicii de cea mai buna calitate. Echipa noastra este formata din medici atestati, cu o experienta vasta care sunt alaturi de Dumneavoastra, gata sa rezolve orice problema cu usurinta.

Inapoi la toate serviciile Brotac Medical Excllusive