fbpx
  • INFILTRATII CU OZONE – sunt o forma de tratament alternativ cu scopul de crestere a cantitatii de oxigen din organism prin introducerea ozonului in interiorul corpului.
  • INSUFLATII RECTALE  cu ozon reprezinta cea mai eficienta metoda de a trata afectiunile ficatului (colesterol crescut, TGP si TGO crescute si chiar hepatita C). Cum spuneam si in alte sectiuni, terapia cu ozon este un tratament naturist fara efecte adverse si reactii secundare daunatoare, iar insuflatiile rectale sunt o metoda sistemica de administrare a acesteia, minim invaziva.
  • INSUFLATII VAGINALE cu ozon reprezinta un tratament 100% naturist pentru chisturile ovariene si durerile asociate cu bolile inflamatorii pelvine (anexita).

Efectul antibacterian si antiinflamator este astfel exercitat direct la locul afectat al sistemului reproducator feminine.

Cu ajutorul unei sonde foarte subtiri, se introduce in vagin o cantitate de ozon, care ajunge pana in uter si pe trompele uterine.

Oxigenarea locala a tesuturilor afectate reduce semnificativ durerea si senzatia de usturime, inclusiv in afectiuni precum infectii de tract urinar (ITU) sau in candidoze.

Programeaza o intalnire 0733 407 407

Sau trimite un email

Un reprezentant Brotac va v-a contact in max. 24h

Alte servicii Brotac Medical Exclusive

Brotac Medical Exclusive va ofera specializari si servicii de cea mai buna calitate. Echipa noastra este formata din medici atestati, cu o experienta vasta care sunt alaturi de Dumneavoastra, gata sa rezolve orice problema cu usurinta.

Inapoi la toate serviciile Brotac Medical Excllusive