Program Callcenter : Luni Vineri - 8:00 am 20:00 pm
  Contact : 021-9406

Raport Proiect “Copii sanatosi, copii fericiti !”

In luna iunie 2015 am incheiat prima etapa a Proiectului “Copii sanatosi, copii fericiti !”

Motto proiect : “Sa iti doresti sa fii sanatos este o parte din sanatate!” Seneca. Datorita pozitiei defectuase la birou, multi copii de scoala primara si gimnaziala dezvolta pozitii vicioase ale coloanei vertebrale, cum ar fi scolioza, cifoza, afectiuni care devin din ce in ce mai greu de tratat la varsta adulta, pot provoca complicatii in timp si din lipsa de informatii pot fi neglijate chiar de catre parinti. De aceea am dorit sa intervenim prin acest proiect in faza de preventie si sa initiem eventual un tratament timpuriu.

Pentru a va informa privind rezultatele proiectului va invitam sa dati click pe link-ul urmator:

Raport Proiect “Copii sanatosi, copii fericiti!”, click aici…

Report of the Project “Healty children, happy children!”, click here…

Scopul proiectului a constat in identificarea copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani care sufereau de afectiuni ale coloanei vertebrale si initierea timpurie a unui tratament care sa duca la disparitia sau ameliorarea simptomelor. Este extrem de important ca acesti copii sa intre intr-un program de kinetoterapie care sa tonifice musculatura ce sustine coloana vertebrala pentru a preveni afectiuni mai grave ce pot apare la varsta adulta, precum hernia de disc.

Rezultatele acestui screening trag un semnal de alarma si arata ca 62,77 % dintre copii prezinta deformari ale coloanei vertebrale.

Comments are closed.