Program Callcenter : Luni Vineri - 8:00 am 20:00 pm
  Contact : 021-9406

Despre Clinica

BROTAC MEDICAL CENTER este una dintre cele mai cunoscute clinici in domeniul serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, medicina muncii, recuperare medicala si fizica din Municipiul Bucuresti, dar totodata si la nivel national, dovada fiind existenta sa pe piata inca din anul 2006, precum si relatiile contractuale incheiate cu CAS – Municipiul Bucuresti,CAS- Calarasi, CNAS- OPSNAJ pe de o parte si pe de alta parte contractele incheiate cu numeroase societati private in celelalte domenii. Centru medical ofera pacientilor o bogata gama de servicii medicale : endocrinologie, ginecologie, medicina interna, ecografie, geriatrie si ortopedie.

CNAS2

Conceputa ca un centru multifunctional, clinica poate oferi clientilor, o bogata gama de servicii medicale, la standarde inalte de calitate.

allianz_tiriac11Incepând cu luna mai 2013 Brotac Medical Center a devenit clinica partenera Allianz Tiriac. Astfel, persoanele care beneficiaza de asigurare de sanatate sau asigurare de viata incheiata cu Allianz Tiriac, pot apela la Brotac Medical Center pentru efectuarea serviciilor medicale incluse in asigurare.

Comments are closed.