DESPRE BROTAC MEDICAL CENTER

Clinica Brotac Medical Center este pe piata din 2006, se afla in relatii contractuale cu CASMB, CASCL, CASIF.

Ofera servicii de recuperare medicala fizica si balneologie, reumatologie si ingrijiri medicale la domiciliu.

De serviciile noastre pot beneficia pacientii asigurati, costurile tratamentelor fiind decontate de catre casa de asigurari, cat si la cabinetul medical, prin sedinte de fizioterapie, kinetoterapie, acupunctura, reflexoterapie si masaj.

Avem si mijloacele si experienta necesara pentru a va ajuta sa va refaceti starea de sanatate! Si ce ne putem dori mai mult decat sa vindecam atat trupul cat si sufletul?

Asociatia Dr. Cornel Brotac

Asociatia umanitara de intrajutorare a cazurilor social medicale Dr. Cornel Brotac este o persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, apolitica si nonprofit constituita in conformitate cu prevederile O.G. nr. 26/2000.

Asociatia umanitara de intrajutorare a cazurilor social medicale Dr. Cornel Brotac pune la dispozitia persoanelor cu situatii sociale speciale servicii de ingrijiri medicale la domiciliu, precum si asistenta specializata pentru persoane cu handicap.

De asemenea, Asociatia umanitara de intrajutorare a cazurilor social medicale Dr. Cornel Brotac acorda asistenta, protectie si sprijina material persoanele defavorizate social, sprijina invatamantul, sanatatea si cultura. Totodata, fundatia asigura consiliere de specialitate tinerilor cu talente deosebite.

Preturi:
infirmier 24h/zi: 15RON/h (360RON/zi)
asistent 24h/zi: 25RON/h (600RON/zi)
medic 24h/zi: 40RON/h (960RON/zi)

PROMOTIE:
- 25% discount la achitarea in avans pentru 1 luna
- 10% discount la achitarea in avans pentru 1 saptamana

ingrijiri medicale la domiciliu