Program Callcenter : Luni Vineri - 8:00 am 20:00 pm
  Contact : 021-9406

Cardiologie

cardiologie

Activitatea secției de Cardiologie cuprinde diagnosticul și tratamentul oricărui tip de cardiopatie și al complicațiilor medicale la pacienții cardiaci.
Bolile cardiovasculare constituie principala cauză de deces la nivel mondial, ucigând mai mulți oameni decât cancerul. Stilul de viață nesănatos actual a dus treptat la scăderea vârstei de debut a bolilor cardiovasculare, fiind tot mai frecvente printre tineri si uneori chiar mai agresive.
Cabinetul de cardiologie este dotat cu aparatură modernă și performantă care ajută la diagnosticarea corectă a bolilor cardiovasculare, esențială pentru inițierea unui tratament adecvat.
Însă mai important decât diagnosticarea și trataterea bolilor cardiovasculare, este prevenirea acestora, prin decelarea precoce si tratarea factorilor de risc cardiovascular.
În acest sens, pacienții noștri pot beneficia de consultații, electrocardiograma (ECG), pulsoximetrie și analize de laborator gratuite, decontate de CASMB pe bază biletului de trimitere de la medicul de familie cât și de investigații mai complexe.

 

Visoiu Simona Ionela

Medic Specialist Cardiologie

Examenele medicale cuprind toată aria de diagnostic cardiologic:

  1. Consultație cardiologică;
  2. Electrocardiografie (ECG)
  3. Electrocardiogramă
  4. Test ECG de efort
  5. Holter ECG 24h
  6. Holter de TA 24h
  7. Ecocardiografie trans-esofagiană
  8. Ecocardiografie doppler transtoracică
  9. Test de efort pe bicicletă sau covor rulant

Comments are closed.