fbpx
Conform legislatiei in vigoare, incepand cu 15.06.2019 asigurații care optează să beneficieze de servicii recuperare medicala, în regim ambulatoriu clinic de specialitate pot plăti o contribuție personală de 200 lei.

Si, pentru ca avem numerosi pacienti atat din tara cat si strainatate, dorim ca, la finalul recuperarii/tratamentelor, acestia sa ne devina buni prieteni si sa plece sanatosi si zambitori.
Situata intr-o zona selecta a capitalei, Brotac Medical Exclusive va oferi doar servicii VIP, la cele mai inalte standarde, personalizate.
Brotac Medical Exclusive a-5 Star Care!
Brotac Medical Exclusive chiar te face bine, atât trupește cât și sufletește!
Brotac Medical Exclusive, dedicați exclusiv dumneavoastră!

  • BACK TO BEGINNINGS

   Programul include:
   40 de sedințe de fizioterapie / kinetoterapie
   8 ședințe psihoterapie / terapie Ericksoniană
   8 ședințe de nutriție

  • TRATAMENTE ESTETICA FACIALA -ANTI-AGING

   Prolozonul este tratamentul inovativ, o combinație între ozon, vitamine și minerale, adus în premieră în România de catre centrele Brotac Medical Group.

REABILITARE MEDICALA

REABILITARE MEDICALA

Utilata modern si dotata cu aparatura de ultima generatie!

Impreuna cu personalul nostru medical tratam urmatoarele tipuri de afectiuni: entorse, luxatii, contuzii, artroze coxartroze, gonartroze, spondiloze, nevralgii, nevrite, discopateii la anumite nivele ale coloanei vertrebale. Brotac Medical Exclusive va ajuta sa faceti recuperare medicala / reabilitare medicala pentru o gama vasta de afectiuni precum: afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice/neurochirurgicale, afectiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenti, pentru afectiuni reumatismale, evaluarea mobilitatii articulare, evaluarea fortei musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afectiuni ortopedico-traumatice, mobilizare. In urma evaluarii care presupune bilant antropometric, bilant articular, bilant muscular, consultatie, se intocmeste un plan de recuperare.

  • CRIOULTRASUNET

   Este o terapia fizică care folosește o metodă inovatoare în traumatologia și reumatologia ortopedică și sportiva.

  • CURENT DIADINAMIC

   Senzatia de furnicatura placuta (determinata de stimulii electrici) poate sa inlature senzatia dureroasa si sa creasca pragul durerii (analgezia este realizata prin scaderea tensiunii din fibrele nervoase care transmit informatia dureroasa si prin scaderea sensibilitatii receptorilor de durere;

  • CURENT INTERFERENTIAL

   Este rezultat prin incrucisarea a doi curenti de medie cu valori ale frecventelor decalate cu 100 Hz, obtinandu-se la locul de incrucisare endotisular efectele terapeutice prin unde modulate in intensitate.

  • CURENT TENS

   Este o metoda netraumatizanta de combatere a starilor dureroase acute (mai ales) si cronice, avand o arie vasta a indicatiilor de aplicabilitate. Consta in stimularea directa la nivelul tegumentului si poate utiliza o frecventa mare (conventional) sau o frecventa joasa (tip acupunctura AL-TENS).

  • CURENT TRABERT

   Are un efect analgezic pronuntat si hiperemiant (creste circulatia sanguina locala). Este un curent de joasa frecventa, apropiat ca efect de curentii diadinamici, acest curent de ultrastimulare cu impulsuri de fregventa 140 Hz

  • CURENTUL GALVANIC

   Actioneaza direct asupra tulburarilor circulatorii, in principal de tip ischemic, intrerupe ciclul fiziopatologic al degradarii structurilor articulare, deci pot intarsia evolutia artrozelor si aparitiei complicatiilor acestora.

  • ECOGRAFIE MUSCULO-SCHELETALA

   Ofera imagini ale muschilor, tendoanelor, ligamentelor, articulatiilor si tesuturilor moi din tot corpul.

  • ELECTROSTIMULARE MUSCULARA

   Antrenează mușchii într-un mod și în situații în care exercițiile fizice nu reușesc întodeauna să fie atât de eficiente.

  • INSUFLATII CU OZONE

   Sunt o forma de tratament alternativ cu scopul de crestere a cantitatii de oxigen din organism prin introducerea ozonului in interiorul corpului.

  • KINETOTERAPIA

   Este o disciplina stiintifica medicala care studiaza si aplica mecanisme neuromusculare si articulare care asigura organismului uman miscarile (activitati motrice) normale.

  • LASER DE MARE PUTERE

   Oferă un tratament foarte eficient pentru o gamă variată de indicaţii clinice, ce variază de la leziuni musculare și articulare la tendinopatii degenerative.

  • OZONOTERAPIA

   Terapia cu OZONE reprezinta un tratament revolutionar cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile.

  • PRP (Terapia Vampir)

   Se prepară prin prelevarea de sânge de la persoană, apoi se trece prin două etape de centrifugare, concepute pentru a separa PRP de plasma săracă de plachete și de globulele roșii.

  • RECUPERARE PETRIADICA

   Se prepară prin prelevarea de sânge de la persoană, apoi se trece prin două etape de centrifugare, concepute pentru a separa PRP de plasma săracă de plachete și de globulele roșii.

  • TERAPIA TECAR

   Este o metodă inovativă de recuperare ce folosește energia electromagnetică pentru a stimula procesele naturale de vindecare a organismului.

  • TRATAMENTUL CU PROLOZON

   Prolozonul este tratamentul inovativ, o combinație între ozon, vitamine și minerale, adus în premieră în România de catre centrele Brotac Medical Group.

  • ULTRASUNETE

   Accelereaza procesul de vindecare al tesuturilor, ajuta la relaxarea tisulara si la incalzirea tesuturilor, are roluri importante in imbunatatirea fluxului sangvin, precum si in vindecarea cicatricilor.

  • UNDE SCURTE

   Terapia cu unde scurte este o metoda terapeutica ce presupune inducerea de current electric de inalta frecventa asupra tesuturilor corpului uman.