fbpx

Doar împreună putem schimba în bine viața noastră și a celor apropiați!
La sărbătorirea a 15 ani, pe piața medicala din România, va anuntam ca, Brotac Medical Center, a ajuns la maturitatea necesara, pentru a da naștere unor servicii medicale cu adevărat individuale și exclusiviste.
Brotac Medical Exclusive, primul centru medical exclusiv, din România, dedicat tuturor pacienților dornici de a-și recăpăta sănătatea sufleteasca și trupeasca. Totodata, venim cu, cel mai inovativ tratament, din lume, pe care-l gasiti doar aici, in premiera in Romania, la clinica noastra, si anume TRATAMENTUL CU PROLOZONE, tratamentul care, fara falsa modestie, chiar te face bine! Dar si despre programul B2B – program cu care se va identifica Brotac Medical Exclusive.

Din dorinta de a face doar bine, in aceasta clinica, absolut toti pacientii vor avea parte doar de servicii la standarde inalte, unde sanatatea, recuperarea si modul lor de viata este tot ce vor conta, atat pentru mine cat si pentru toate cadrele medicale Brotac Medical Exclusive, iar atentia noastra catre ei va fi de la primire pana la tratarea acestora.

Si, pentru ca avem numerosi pacienti atat din tara cat si strainatate, dorim ca, la finalul recuperarii/tratamentelor, acestia sa ne devina buni prieteni si sa plece sanatosi si zambitori.
Situata intr-o zona selecta a capitalei, Brotac Medical Exclusive va oferi doar servicii VIP, la cele mai inalte standarde, personalizate.
Brotac Medical Exclusive a-5 Star Care!
Brotac Medical Exclusive chiar te face bine, atât trupește cât și sufletește!
Brotac Medical Exclusive, dedicați exclusiv dumneavoastră!

Brotac Pro - Life

  • BACK TO BEGINNINGS

   Programul include:
   40 de sedințe de fizioterapie / kinetoterapie
   8 ședințe psihoterapie / terapie Ericksoniană
   8 ședințe de nutriție

  • INSUFLATII CU OZONE

   Sunt o forma de tratament alternativ cu scopul de crestere a cantitatii de oxigen din organism prin introducerea ozonului in interiorul corpului.

  • LASER DE MARE PUTERE

   Oferă un tratament foarte eficient pentru o gamă variată de indicaţii clinice, ce variază de la leziuni musculare și articulare la tendinopatii degenerative.

  • OZONOTERAPIA

   Terapia cu OZONE reprezinta un tratament revolutionar cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile.

  • PRP (Terapia Vampir)

   Se prepară prin prelevarea de sânge de la persoană, apoi se trece prin două etape de centrifugare, concepute pentru a separa PRP de plasma săracă de plachete și de globulele roșii.

  • TERAPIA TECAR

   Este o metodă inovativă de recuperare ce folosește energia electromagnetică pentru a stimula procesele naturale de vindecare a organismului.

  • TOXINA BOTULINICA ÎN SPASTICITATE

   Toxina botulinică acționează doar asupra componentei neurogene a spasticității, componenta biomecanică urmând a fi influențată doar prin programe de recuperare medicală.

  • TRATAMENTE ESTETICA FACIALA -ANTI-AGING

   Esteticianul vă pune la dispoziție o gamă variată de tratamente de reîntinerire, întreținere și frumusețe, adaptate problemelor cu care se confruntă tenul dumneavoastră. 

  • TRATAMENTUL CU PROLOZONE

   Prolozonul este tratamentul inovativ, o combinație între ozon, vitamine și minerale, adus în premieră în România de catre centrele Brotac Medical Group.

Exclusive Skin

Exclusive Skin by Brotac De 15 ani tratăm problemele medicale în amănunt la cele mai înalte standarde, având la bază indentificarea cauzelor apariției bolii, evitând astfel recidivarea. Iar cum frumusețea exterioară oglindește atenția noastră asupra detaliilor, Brotac Medical Group lansează primul centru de estetică facială : Exclusive Skin by Brotac Medical.

Stilul de viață și factorii externi, precum expunerea la soare, vântul, frigul excesiv, poluarea chimică şi biologică, modificările hormonale, scăderea producţiei de colagen, subţierea pielii datorată acţiunii radicalilor liberi, modificările de la nivelul oaselor faciale, dieta, fumatul, grăbesc procesul de îmbătrânire și afectează aspectul pielii.

Esteticianul nostru, preocupat de domeniul frumuseții și a terapiilor care continuă să revolutioneze industria beauty, vă pune la dispoziție o gamă variată de tratamente de reîntinerire, întreținere și frumuețe, adaptate problemelor cu care se confruntă tenul dumneavoastră.

  • TRATAMENTE ESTETICA FACIALA -ANTI-AGING

   TRATAMENTE ESTETICA FACIALA -ANTI-AGING

   Esteticianul vă pune la dispoziție o gamă variată de tratamente de reîntinerire, întreținere și frumusețe, adaptate problemelor cu care se confruntă tenul dumneavoastră. 

Reabilitare medicala

Utilata modern si dotata cu aparatura de ultima generatie!

Impreuna cu personalul nostru medical tratam urmatoarele tipuri de afectiuni: entorse, luxatii, contuzii, artroze coxartroze, gonartroze, spondiloze, nevralgii, nevrite, discopateii la anumite nivele ale coloanei vertrebale. Brotac Medical Exclusive va ajuta sa faceti recuperare medicala / reabilitare medicala pentru o gama vasta de afectiuni precum: afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice/neurochirurgicale, afectiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenti, pentru afectiuni reumatismale, evaluarea mobilitatii articulare, evaluarea fortei musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afectiuni ortopedico-traumatice, mobilizare. In urma evaluarii care presupune bilant antropometric, bilant articular, bilant muscular, consultatie, se intocmeste un plan de recuperare.

  • Recuperare Medicala

   Recuperare Medicala

   „Recuperarea Medicala este o specialitate medicala clinică independenta responsabila de prevenirea, diagnosticarea, tratarea si managementul reabilitarii persoanelor cu afecțiuni dizabilitante si comorbiditati la toate varstele”.